MilujemeVychod - Najväčší festival osobného rozvoja na východnom Slovensku je opäť tu

Najväčší festival osobného rozvoja na východnom Slovensku je opäť tu

Odporúčame

Zdieľaj

Štvrtý ročník festivalu osobného rozvoja NA 100% prináša do Košíc inšpiratívne osobnosti ako Mark Dzirasa či Pavel Hirax Baričák. Môžete ich zažiť i vy naživo už túto sobotu 14. 04.

Ak by ste sa pozreli na svoj život v grafe, nevyzeral by ako rovnomerne stúpajúca krivka. Zrejme by ste v ňom objavili isté “kvantové skoky”, kedy krivka stúpla rýchlo nahor. Isté “prelomové momenty”, kedy sa niečo stalo a vám už nedávalo zmysel žiť starým spôsobom, hovorí organizátorka festivalu Ivet Tomášková.

Organizátori ako aj spíkri festivalu veria, že náš život by mal byť jedným dychberúcim dobrodružstvom. Že by to mala byť zábava, radosť, zdieľanie a láskyplné vzťahy. Veria, že by malo byť úplne prirodzené, že sa nám darí a žijeme v zdraví a hojnosti. Tak ako je pre strom prirodzené, že rastie a nepotrebuje sa preto namáhať ani zodrieť.

NA 100%

Niekedy si však sami bránime v tom, aby sa náš život uberal týmto smerom. Rozmýšľame o sebe v zlom, živíme v sebe negatívne presvedčenia, ktoré v nás zakorenila výchova. Niekedy sa zamotáme a stratíme vo vlastných negatívnych myšlienkach a už nevieme, ako z toho von.

Odpoveďou je na chvíľu vypnúť a zvoľniť tempo. Pozorovať svoje myšlienky a postupne sa krok po kroku naladiť na to, čo chceme. Môže to začať jednou myšlienkou, ktorá nám prinesie trocha úľavy. Tá prinesie ďalšiu, tá ďalšiu a možno na konci dňa, sa objaví inšpiratívny nápad, ktorý zmení náš život.

Ak práve stojíte pred veľkým rozhodnutím, potrebujete nakopnúť či naopak - zvoľnit, zastaviť sa a prehodnotiť, či idete v živote správnym smerom, odporúčame vám festival osobného rozvoja NA 100%.

NA 100%

Čakajú vás zaujímavé témy:

  • Spiritualita za úspechom (Mark Dzirasa)
  • Pochopenie a práca so strachmi (Pavel Hirax Baričák)
  • Cesta k slobode a odvahe (Katarína Zacharová)
  • Kreatívna vizualizácia (Renata Angelo)

NA 100%

Na festival príde aj Suvereno, ktorého hudba podčiarkne skvelú atmosféru podujatia.

Bohatý bude aj sprievodný program

  • Rečnícky klub Toastmasters
  • Koučingová zóna (zdarma pre každého účastníka festivalu)
  • Networkingová zóna
  • VIP večierok so spíkrami festivalu

Ďalšie informácie a vstupenky na festival nájdete na www.nastopercent.sk.

Už ste čítali?

Vandrovanie s cieľom a nie jedným

Ak milujete turistiku, túlanie sa horami a prírodou, viete, že vaša trasa musí mať cieľ. Cieľ, na ktorý keď dorazíte, môžete si povedať: “Dal(a) som to.”

Jana Poláková: Teší ma, ak moja práca inšpiruje ostatných

Módna návrhárka Jana Poláková je veľkým fanúšikom etickej módy a tzv. slow fashion. Je súčasťou projektu Fashion KidLab.

Daniel Straka: Prostredníctvom rozprávok približujeme deťom národné korene

Herec, pedagóg, spoluzakladateľ a umelecký vedúci divadla pre deti Cililing.

Top